Persoonlijke betrokkenheid

Over mij

 

Ik ben Arti Kewal en GZ-psycholoog. Ik ben geboren in Suriname en groeide op in Nederland binnen twee verschillende werelden en een snelgroeiende multiculturele samenleving. Dit heeft mij verrijkt en gevormd in wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Na de middelbare school heb ik psychologie gestudeerd en die afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Vervolgens ben ik bij diverse grote (GGZ-)instellingen werkzaam geweest en de opleiding tot GZ-psycholoog gedaan. In 2019 heb ik de stap naar mijn eigen praktijk gezet. Hier zet ik al mijn opgedane kennis en ervaring in om mensen te helpen die vastlopen of problemen ervaren in hun leven. Mijn doel is dat ze weer op eigen kracht verder kunnen.

De client en zijn persoonlijke verhaal staan bij mij centraal. In de behandeling is de systeemtherapeutische werkwijze voor mij de manier om hier zo goed mogelijk op aan te sluiten en daar vanuit oplossingsgericht aan de slag te gaan. Naast de praktijk ben ik tevens werkzaam bij GGZ-instelling Expertisecentrum Transculturele Therapie in Amsterdam. Verder ben ik getrouwd en woon ik samen met mijn man en onze twee kinderen in Den Haag.